dijous, 3 de gener del 2008

Maulets tornem als nostres carrers!!

Ara fa cosa de cinc anys l’Assemblea comarcal de Maulets de Novelda desapareixia de la nostra vida diària. Per aquell temps es van realitzar molts actes de rebuig contra el sistema imperant en la nostra societat que fa que en ple segle XXI segueix-ne regnant un model de societat depredador en tots els sentits, també contra la ocupació Espanyola i Francesa que pateix el nostre poble, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó, lluitant per aconseguir un país lliure i socialista i sense classes de cap tipus com a pas previ d’una revolució socialista a nivell mundial.


Cinc anys després, som altres joves qui prenem el relleu de llur temps i ho fem amb la mateixa il·lusió i les mateixes ganes que ho varen fer els nostres predecessors. Han canviat moltes coses des d’aleshores al nostre poble, i Maulets, amb les piles renovades volem tornar a ser testimoni d’aquests i estar present en cada injustícia que es pugui produir. Volem que quedi clar que Maulets no formem part de cap partit polític. Maulets som l’organització política del jovent independentista i revolucionari català.


Vos presentem doncs el nostre bloc. En ell penjarem escrits de campanyes nacionals i de la pròpia assemblea. Esperem comptar en breu amb un apartat d’articles d’opinió que els militants de la nostra assemblea vulguem transmetre, com també de persones alienes a la nostra organització que també vulguin expressar les seves inquietuds en el nostre bloc. Per tant, aquest a banda de voler ser una eina d’informació de la nostra assemblea, pretén ser un punt de debat de la ciutadania.


Aviat posarem en marxa la maquinària amb els primers escrits i les primeres activitats que anem fent. Un salut Revolucionari per a tots els novelders i novelderes!


El combat Maulet continua!


Tres-cents anys d’ocupació. Tres-cents anys de resitència! II*II