diumenge, 4 de maig de 2008

Llibertat pel Franki! Prou empresonaments polítics! [Països Catalans, 29/04/2008]

El sistema politicojudicial espanyol ens torna a colpejar, i aquesta vegada tot el pes del seu sistema repressiu cau sobre un company de Terrassa, el Franki, acusat d’estripar una bandera imposada com és la rojigualda espanyola. Davant de l’empresonament de Francesc Argemí, Franki, des de Maulets, el Jovent Independentista i Revolucionari, volem manifestar.

Tota la nostra solidaritat i suport al company, que és només la víctima política d’un sistema que es veu amenaçat i colpeja aquells qui menys poden defensar-se.

Que es tracta d’un empresonament irregular, ja que ni els seus advocats han estat avisats ni existia una citació prèvia. Amb l’agreujant que en Franki mai no s’ha saltat cap dels tràmits judicials que li ha imposat la justícia espanyola.

Que els motius d’aquest empresonament sorpresa han estat el de provocar el desconcert en el seu entorn i en la resposta i la defensa que s’estava preparant.

Entenem que una condemna a dos anys i set mesos de presó per estripar una bandera mostra el tarannà profundament antidemocràtic de l’Estat espanyol i de les seues institucions.

Tot i que el Departament d’Interior de la Generalitat del Principat, dirigit per l’ecosocialista Joan Saura intente silenciar aquest cas, cal que donem a conèixer la situació d’en Franki per fer entendre a tothom la naturalesa de l’Estat espanyol: la persecució de qualsevol veu discordant i l’aixafament dels pobles en lluita.

Al Franki no l’han tancat sols per haver estripat una bandera espanyola; l’empresonen per ser un jove compromés amb les lluites del seu poble, de Terrassa i dels Països Catalans. Quan empresonen en Franki estan intentant empresonar totes les veus dissidents amb el seu estat espanyol i el seu sistema capitalista i policial.

Però no podran fer-nos callar. I cal que la resposta siga clara i contundent: no volem més empresonaments polítics, i exigim la posada en llibertat immediata del Franki. Des de Maulets animem tots els joves i els treballadors dels Països Catalans a participar en les mobilitzacions que es convocaran properament en solidaritat amb el company empresonat.

Ara més que mai: contra la seua repressió, la nostra solidaritat!

Llibertat Franki de Terrassa!

Maulets, el jovent independentista revolucionari

Països Catalans, 28 d’abril de 2008

Més informació
llibertatfranki.org