diumenge, 15 de juny del 2008

Comunicat davant el 3r Grau d'en Franki [Països Catalans, 13/06/2008]

Des de Maulets, el Jovent Independentista i Revolucionari, i davant de la concessió de tercer grau penitenciari al pres polític Francesc Argemí, Franki, volem expressar:

- Que una mesura de "gràcia" com l'adoptada des d'Institucions Penitenciàries sobre el mode de compliment de la pena- havent de viure en un pis vigilat i dormint tres dies a la setmana al centre penitenciari- no suposa en cap cas la fi de la condemna injusta a Franki i per tant aquest segueix sent un pres de l'estat. Així, donem suport a totes les accions que des de l'entorn de Franki puguen fer-se, incloent el recurs a instàncies europees.

- Que seguirem amb els actes i la campanya de suport al represaliat, denunciant la seua situació i l'existència de judicis polítics a l'Estat espanyol, així com donant suport a tots els casos de repressió que venim patint, a Alacant, Gandia, Barcelona, Girona i tot arreu del país.

La repressió no ens aturarà! Franki absolució!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

J a se que el comentari no te que veure amb el tema pero voldria posarme en contacte amb toni rico, crec que es membre dels maulets dels valls del vinalopo.

Anònim ha dit...

Des de aqui pregar que en la majoria de blogs es puquen fer aportacions anonimes(comentaris). Es molt lleig aquesta frase que diu en aquest blog no s´acepta cap missatge anonim, has de ser un blogger.