dimarts, 29 de gener del 2008

Acció per la llibertat sexual i el dret a l’avortament
Maulets, el jovent independentista revolucionari i els Joves per l’Alliberament Gai (JAG) hem realitzat avui una acció en el marc de l’acte convocat pel Pacte per la vida i la dignitat al Palau de Congressos de Barcelona.

Just en el moment que començava la missa 5 joves han pujat a l’escenari i han desplegat una pancarta en què podia llegir-se: “Les vostres llibertats són les nostres cadenes” i diverses banderolas amb lemes en referència al dret a l’avortament (“dret al propi cos”) i contra l’homofòbia i la transfòbia.

Durant la sortida dels cinc joves, els assistents a l’acte han proferit insults com “assassins” o “maricons”, i membres de l’organització de l’acte i diversos assistents han empentat i han intentat agredir-los.

A continuació, un centenar de persones s’han concentrat a la porta del Palau de congressos convocats per el Col•lectiu Gai de Barcelona (CGB), la Guerrilla Travolaka, els Joves per l’Alliberament Gai, la CAJEI, Endavant i Maulets sota el lema “La familia nuclear és radioactiva”.

Des de Maulets i el JAG manifestem:

- Volem denunciar l’ofensiva ultracatòlica que en les darreres setmanes ha sacsejat l’escena política i que ha tractat d’imposar valors reaccionaris que ja creiem superades.
- Recordem que l’església segueix sent finançada per les arques d’un estat que se suposa laic.
- Reivindiquem el dret al propi cos i que es desepenalitzi l’avortament, i que es converteixi en un dret, lliure i gratuït. Denunciem la criminalització que han patit moltes dones en les darreres setmanes pel simple fet de decidir sobre el seu cos.
- Reivindiquem una sexualitat lliure i sense imposicions. Denunciem l’homofòbia i la transfòbia, que des d’espais com el Pacte per la vida es promouen.

Seguirem combatent el patriarcat des de tots els fronts i per tots els mitjans, en la construcció d’una societat igualitària, lliure i sense injustícies.

Maulets, el jovent independentista revolucionari
Joves per l’Alliberament Gai (JAG)
Barcelona, a 27 de gener de 2008