dimarts, 29 de gener del 2008

Comunicat de Maulets davant la citació de 4 independentistes gallecs acusats d'injúries a la corona


Si fa uns mesos desenes de joves catalans eren citats a l’Audiència Nacional espanyola per cremar retrats del rei, ara els ha tocat a quatre independentistes gallecs patir la mateixa sort. Carlos, Alex, Santi i Cris van ser detinguts a Vigo després d’una manifestació de Causa Galiza contra la constitució espanyola i van ser acusats d’injúries a la corona.

Fernando Grande-Marlaska encapçala de nou l’ofensiva estatal per aturar qualsevol dissidència política. Des de Maulets, el jovent independentista i revolucionari volem mostrar la nostra solidaritat amb els encausats gallecs i cridar el jovent català a manifestar el seu suport.
L’Estat espanyol a través d’aquest tribunal d’excepció exerceix la repressió política, emparant la tortura i vulnerant els drets més elementals. Exigim la desarticulació de les institucions hereves del franquisme com la monarquia i l’Audiència Nacional, així com el respecte del dret a la lliure expressió de les idees independentistes i revolucionàries que són permanentment perseguides en aquest Estat que es fa dir de dret.

Contra l’estat d’excepció, independència i revolució!