dimarts, 22 d’abril del 2008

Autobús comarcal per anar a la manifestació del 26 d'Abril


L'Assemblea Comarcal de Maulets de les Valls del Vinalopó juntament amb el Casal Jaume I de Monòver i l'Associació Cultural el Rogle de Novelda, em aconseguit muntar un autobús per anar dissabte 26 d'abril a la manifestació i posterior concert que es fa enguany en la veïna ciutat d'Alacant. L'autobús eixirà de Monòver a les 16.00 hores i passarà per Novelda, on eixirà cap Alacant a les 16.30 de la parada del Manila.

Si esteu interessades en venir en el nostre bus, posseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant un comentari a la web o enviant un correu electrònic a la nostra direcció electrònica (mauletsvinalopo@hotmail.com). El preu serà de 5 euros per persona.

Per altra banda, el pròxim divendres 25 d'abril estarem en la Casa de la Cultura a partir de les 20.00 per a vendre entrades del concert que tindrà lloc només acabar la manifestació. El preu d'aquestes serà de 5 euros per als menors de 25 anys i 12 euros per als majors de 25. Recordeu que el preu de l'entrada en la guixeta és de 15 euros.

1 comentari:

Varo ha dit...

Doncs ja saps que jo vaig, però t'ho dic per aquí també, així ja tens un escrit al blog.